2012. december 15., szombat

Diploma Skiccek #1

Hehejj!
Ezer éve hogy frissítettem, történt egy s más az elmúlt hónapokban de most itt az ideje, hogy egy kedvenc akcióhősöm mondásával éljek:
"I'M BACK!"
Eljött az idő hogy megosszam veletek a Diplomamunkám néhány vázlatait, amit a 2 főhősről készítettem. Egyúttal várom a kommentjeiteket, hogy szerintetek melyik figurák lennének a tutik, melyik vonalon haladjak tovább!
Ezt az animációs filmet Somogyi Donáttal készítjük közösen, igen igényes és lenyűgöző munkái megtekinthetőek az ő blogján, köztük a közös munka ráeső részeinek készítési fázisait követhetitek nyomon! 
Csorgassátok a nyálatok: http://donat-somogyi.blogspot.hu/
Na lássuk a terveket!
A főhősünk, Pete egy belvárosi elektronikai műszerész, aki használt műszaki cikkeket javító üzletében tölti egyhangú hétköznapjait, amig meg nem jelenik nála egy nagydarab alak egy fénymásológéppel, és ezzel az élete fenekestül felfordul!
Lássuk Pete karakter változatait:

 Ez jelenleg a legfrissebb változat, ahol a karakter 2 énje is megjelenik.
Itt a bolt belső ott ül szépen a figura a pult mögött és forrasztgat.
Ez volt ennek az előző 2 legfrisebb munkának a korai változata az első ahol ilyen hajat, szemüveget és bajszot kapott! 
Ez egy szín és túnuspróba Pete karakteréről, ugyan is a film látványvilágát valami hasonlóképpen képzeltük el.
 Néhány hajváltozat, azt hiszem a középső nyert!
Ezzel a pofával kezdődően korai változatokat láthattok:Szeretném segítségeteket kérni hogy melyik irányba haladjak tovább! Várom a kommentjeiteket!
Jövő héten érkezik a rosszarcú Bad Ass figura tervei!
Puszi!

Anya

4 megjegyzés:

 1. Szerintem az utolsó képen a karakter szimpatikusabb :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is először mikor megrajzoltam azt a firkát én is úgy gondoltam, de végül is a tokás változatot gondoltam tovább, de még megnézek erre is változatokat, aztán töltöm fel és meglátod! köszi a véleményt :)

   Törlés
 2. Üdv. Mielőtt elolvastam volna a szöveget átnéztem a képeket és az első két hajvázlat tetszett meg és arra gondoltam, hogy miért ne lehetne mind a kettőt használni? Aztán a szövegből kiderült, hogy 2 énje lesz Pete-nek és szerintem tök frankó lenne hogyha énjei között változna a haja. Bár nem tudom, hogy történet szempontjából mennyire passzolna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kiválló ötlet! Elképzelhető hogy lesz némi hajbeli változás a karakter átváltozásánál :) Köszi a kommentet :)

   Törlés