2013. november 17., vasárnap

Storyboard

Ez a Storyboard egy Moleskine notebookba készült, ami direkt erre a célra lett készítve. Jó móka volt ilyenbe rajzolni, praktikus, könnyen szállítható, nem keverednek összevissza a lapok. Az egyetlen hátránya hogy kisebb méretben készültek a képkockák mint az standard szokás, de ettől még érthető, a célnak megfelelt.

A teljes storyboardot megosztom veletek, de csak az olvassa el és nézze meg az összeset, akinek nem gond, hogy ezzel elveszti a kész animáció nyújtotta meglepetés élményét, ugyanis lelövitek vele az összes poént és ilyen formában biztos nem szól akkorát, mint majd színesen, mozgásban, hangosan.










 
Aki viszont elolvasta, attól szívesen várom az észrevételeket, ötleteket, apróságokat, ezzel segítve nekem hogy minél ütősebb lehessen!

Ja és a rövid animáció előre látható címe: Circlus

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lesz! ;) Tetszik a design és a story egyszerűsége is!!!!
    A csaj zseniális, a bohóc nagyon kifejező!!! Nagyon várom! ;)
    Egyvalami viszont nem tiszta: Amikor bejön a karakter látjuk a hatalmas orrát, viszont amint megfordul, már bohóc orra van. Közben felhúzza?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi fickó! :)
      Hejj azt észre se vettem hogy úgy maradt :)
      Eredetileg bohócorr nélkül akartam, aztán az elején még úgy rajzoltam meg. Aztán kaptam konzultáción a tanácsot, mi lenne ha bohóc orra lenne, és a fellépéseinél az is lett. Nemsokára érkezik az animatik, abban már stimmel! :) Köszi a véleményt, észrevételt!

      Törlés