2012. július 10., kedd

BEKA 2013

Sziasztok! Amit most látni fogtok, az a Kaposvári Egyetem nyári egy hetes gyakorlaton, adott feladatra készített karakterem.
A feladat a következő évi beiskolázási kampánnyal volt kapcsolatos. A megrendelők szerettek volna egy rajzolt karaktert, aki a kampány 'kabalafigurája' lesz. Két konkrét ötlettel jöttek elő. Az egyik hogy vagy legyen egy robot, a másik pedig a már ez előtti években bevált kampány szereplőjét, Zolit, aki eddig fényképként szerepelt, őt szerették volna rajzolt figuraként látni. Több eltérő figuraváltozatok után jutottam el oda hogy akkor nekiülök ezt a bizonyos Zolit átformálni.
Ez lett az első prezentálható koncept rajz erről a karakterről:

  
A megrendelők pozitív visszajelzést adtak a figurámról, kérték hogy készítsek el több változatot is róla, amikor a különböző karok jellemző, felismerhető öltözékében van.
Mivel ez animálható karakternek készült, ezért a könnyedség és a letisztázottság kedvéért a többi változatot vektorosan rajzoltam át.
Itt láthatjátok először az alap figurát átvektorizálva. Itt Zoli kapott nyakat, így jobban átjön a srác karaktere a figurán.


A következő az Álattudományi Karhoz készült változat:Ez pedig a Művészeti Karhoz készült, elsősorban a színművész kart emelve ki ezzel, hiszen a művkarról ez a legközismertebb!Itt egy félkész változat erről, láthatjátok hogy a ceruzarajzot rajzolom át vektorosan.


Egyenlőre ennyi változat készült el a figuráról, a megrendelőktől függ, ha az én karakterem lesz a kiválasztott, akkor elkészül majd a többi két kar, és szakok változataira is, animációk is készülnének róluk.
Egy kis agymenést gondoltam megosztok veletek a végére, ez még ez elött a figura elött készült :DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése