2012. február 24., péntek

Chevrolet Project

Jelenleg egy 2D animáción szorgoskodok buzgón egy nagyon tehetséges iskolástársammal, Somogyi Donáttal.
Ez elsősorban a Chevrolet által meghirdetett pályázatra készül a Film kategóriába, de emellett egyik iskolai feladatnak is szánjuk, aminek a város témát kell magában foglalnia. Az animáció képi világát a 90-es évek közepétől készült Cartoon Networkos rajzfilmek formavilága hatja át. Ezt a stílust szeretnénk visszaadni, jó kis stílusgyakorlat is ez nekünk. Én vagyok aki a karaktereket tervezi, Donát pedig a tervezés fázisában a hátterekért felelős.
Itt is van a bizonyos animációs reklámfilm szerencsétlen, de szeretnivaló kis főhőse, Mort, aki éli megszokott, szürke (szó szerint, majd meglátjátok!) hétköznapjait, mígnem egy szokatlanul izgalmas és színes dologra lesz figyelmes, ami képes kis pluszt vinni az életébe.

Ez az első rajz róla, megrajzoltam ceruzával, kihúztam, majd ceruzával megadtam a felületek tónusát.


Ezután adtam hozzá egy kis színt Photoshop segítségével, de a végeredmény nem igazány nyűgözött le.


Ez lett a következő ötletem, mi lenne ha vektorizálnám a figurát. És tessék, sokkal izgalmasabban fest a krapek, ezután eldőlt, hogy az egész animációs kisfilm vektorosan lesz megrajzolgatva.


Ezután csináltam néhány járgányt a városi jelenethez, ebből a főhős, Morty kocsiját mutatom most meg, 4 nézőpontból is!
Majd terveztem egy Chevy autószalon igazgatót. Egy igazi régivágású Lucky Luke és Dzsoki Juing beütésű fickó lett. Ezt a figurát azt hiszem csak egy pillanatra fogjuk bevillantani a filmbe, nem hinném hogy örülnének neki az illetékesek :D
Itt van full HD (1920x1080-as) méretben egy háttérkép is róluk :)


Jóéjt skacok!

1 megjegyzés:

  1. Ezt még nem is láttam! Szerintem is sokkal izgalmasabb a vektoros! Ha lehetne arra szavazni, akkor +1 az ilusnak! :)

    VálaszTörlés